29.03.2024
Новини

У Тернополі попрощалися з Героєм В’ячеславом Кравчуком. Комбата поховають на Хмельниччині

На сході України рагічно загинув командир окремого штурмового батальйону “Тернопілля” полковник В’ячеслав Кравчук. Ветеран афганської війни, він завжди був добрим та співчутливим до своїх бійців, підлеглих, ніколи не залишався осторонь чужих проблем. Його смерть стала важким ударом не лише для рідних, але й для солдат.

“Він надзвичайно любив Україну, був великим патріотом і не вагаючись пішов захищати свою державу від російських окупантів. Біль роздирає моє серце, бо сьогодні втратив друга-офіцера, з яким товаришував понад тридцять років і з яким ще нещодавно разом готовили воїнів до майбутніх боїв та будували плани, що будемо робити у Тернополі після перемоги”, – йдеться у повідомленні першого заступника голови Тернопільської обласної організації ветеранів Афганістану Василя Когута.

Сьогодні, 17 травня, тернополяни попрощалися з Героєм сучасності – командиром окремого штурмового батальйону “Тернопілля”.

В’ячеслав Васильович з початком російського вторгнення в Україну 2022 року вирушив на фронт боротися з окупантами. У 2018 році був нагороджений орденом «За заслуги» III ступеня зазначний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю.

Читайте також: “Ця війна для мене остання”: на фронті загинув комбат 25 батальйону “Тернопілля” полковник В’ячеслав Кравчук

Родом полковник Кравчук – з Хмельниччини, тому Героя поховають там.

Перейти до панелі інструментів