29.03.2024
Блоги Відео Новини

Продати “Україну” за 30 мільйонів. Пафосно звучить, чи не так? – програма «ДеТоХ_News». Випуск№3 (Відео)

Продати «Україну» за 30 мільйонів. Пафосно звучить чи не так? Нещодавно міська рада вирішила продати приміщення колишнього ресторану «Україна», а виправдовує цей продаж купівлею 20 нових автобусів.

Журналісти «Терміново» відслідковували процес прийняття резонансного рішення Тернопільської міської ради щодо продажу комунального майна в центрі міста.

Читайте по темі:
«Україна» для нардепа: депутати погодилися продати приміщення в центрі Тернополя родині Заставних
Продати «Україну». Для родини нардепа виставляють на продаж комунальне майно в центрі Тернополя

Зрештою, поки Тернопіль перебував в очікуванні вирішення ситуації з тарифами у громадському транспорті, депутати міськради під час позачергової сесії ТМР погодилися продати приміщення готелю «Україна». Сума за «ресторан» має складати не менше 30 мільйонів гривень для родини нардепа Романа Заставного.

«З нас роблять клоунів», – говорив про процедуру купівлі-продажу міськдеп Тарас Білан на позачерговій сесії.

Тож ця подія і стала головним сюжетом третього випуску шоу-програми від команди «Терміново».

Титри:
Над випуском працювали автор та ведучий програми Віктор Сторожук і текст Наталя Павлусик.

Нагадаємо, головні меседжі шоу-програми полягають в новинній детоксикації найбільш значимих подій, які відбулися в Тернополі чи в Тернопільській області. Адже зазвичай ви бачите новини в сухих репортажних матеріалах.  З іронією та гумором Віктор Сторожук розповідає, як реагували політики чи посадовці на суспільно-політичні виклики.

Перший випуск програми був присвячений транспортному колапсу в Тернополі. У другому – ми жартували, як двічі Степан Барна відкривав МакДональдз.

Перейти до панелі інструментів