28.03.2024
Новини

У Шумській громаді готують помешкання для понад 100 переселенців

На сьогодні у Шумській громаді мешкає понад 2700 вимушених переселенців. Тим часом там готують комунальний заклад для тривалого розміщення ще 100 людей. Про  це повідомляє міський голова Шумська Вадим Боярський.

“На даний час триває ремонт приміщення, у якому будуть розташовані кухня та їдальня. На придбання матеріалів з міського бюджету виділено понад 200 тис. грн, а роботи самостійно виконують працівники закладу та небайдужі жителі. Погоджено з представниками Програма DOBRE Oleg Protsyk, що необхідні меблі та побутова техніку, обладнання для кухні буде забезпечено за їх допомоги.

Директор ТОВ «Сегеш-Україна» Володимир Банах передав нову постільну білизну та 50 комплектів подушок і ковдр, які передав з-за кордону власник «Segers-Eesti» Рогер Інгемар Ларссон. Також у Шумську працівники швейної фабрики відшили підодіяльники та простирадла. До речі, це не єдина підтримка від підприємства, оскільки раніше виготовили та передали для потреб військових понад 100 розвантажувальних жилетів.

Шумська міська рада щиро вдячна усім, хто допомагає у облаштуванні комфортних умов для проживання внутрішньо переміщених осіб, які вимушено покинули власні домівки внаслідок агресії російської федерації”, -йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів