29.03.2024
Новини

Озброєного тернополянина затримали на Закарпатті

25-річного мешканця Тернопільщини затримали закарпатські правоохоронці. Про це повідомляють у поліції Закарпаття.

Уночі поліція перевірила автівку «Jeep Grand Cherokee», якою намагалися заїхати на територію Закарпатської області двоє чоловіків. За кермом перебував 25-річний житель Тернопільської області, пасажиром був 44-річний мешканець Сумщини.

Співробітники відділення поліції Воловця встановили, що старший чоловік перебуває в розшуку за незаконне заволодіння автомобілем. За оперативною інформацією правоохоронців, обоє спеціалізуються на майнових злочинах.

Працівники поліції провели поверхневий огляд чоловіків та транспортного засобу. Вилучили 100 набоїв до зброї та гранату. Також у фігурантів вилучили сумку з відмичками до замків, які часто застосовують так звані «квартирники» для незаконного проникнення в помешкання громадян.
Всі речові докази скеровано на експертизу.

За даним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України, тобто Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Обох фігурантів поліція затримала в порядку статті 208 КПК України.

Перейти до панелі інструментів