24.04.2024
Новини

Прибулих до Тернополя свідків військових злочинів Росії просять дати покази поліції

Людей, котрі прибули з місць бойових дій і стали очевидцями або потерпіли внаслідок військових злочинів, вчинених російськими військовими, просять надати покази. Про це інформують у Головному управлінні поліції Тернопільської області.

“Платформи для збирання інформації щодо злочинів, вчинених агресором, створені багатьма правоохоронними органами. Слідчі поліції допомагатимуть у зборі показів потерпілих чи очевидців.
Зараз на Тернопільщині перебуває велика кількість переселенців, котрі прибули самостійно чи були евакуйовані з місць проведення бойових дій. Співробітники поліції готові в установленому порядку прийняти цих людей і задокументувати їхні покази, котрі стануть матеріалами кримінальних проваджень за фактами посягання на територіальну цілісність і недоторканність України й усіх інших проявів збройної агресії з боку російської федерації”, – йдеться у повідомленні.

До слідчих поліції можна звертатись в Головне управління, на лінію 102 або у найближче відділення. Також документуванням російських злочинів займаються у прокуратурі.

Перейти до панелі інструментів