27.04.2024
Новини

Сьогодні у Тернополі прощаються з 24-річним Героєм, який загинув на війні

Сьогодні, 7 березня, у Тернополі прощаються з 24-річним Романом Стецюком. Панахида відбудеться о 18.00 год. у церкві Святого Духа, що на вулиці Тарнавського, – повідомляють у Федерації футболу Тернопільщини. 

Роман навчався у Тернопільській школі №3, його також знали як вправного футболіста.

“24-річний Роман Стецюк, захищаючи Україну, загинув на Луганщині поблизу Северодонецька. Мужній воїн, Герой України віддав своє молоде життя за перемогу України, захищаючи рідну землю, дорогих людей, свою країну від ненависного і підлого ворога.

Любителі тернопільського футболу пам’ятатимуть Роман Стецюка, як вправного футболіста. На дорослому рівні дебютував у 2016 році в чемпіонаті Тернопільської області. Захищав кольори «ДСО-Поділля» (Тернопільський район) та ФК «Козова». Останньою футбольною командою Романа Стецюка була «Говерла» з Дубівців, яка виступала в чемпіонаті Тернопільського району

Вічна пам’ять і вічна слава Герою! З нами правда і з нами Бог! Україна понад усе! Схиляємо голови перед усіма батьками, які народили та виховали справжніх героїв, які сьогодні боронять Україну. Розділяємо Ваш біль… Ваші сини – назавжди у наших серцях”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів