26.04.2024
Новини Файні люди

“Підтримка суспільства шалена”: тернополянин розповів, як в Ірландії підтримують Україну

Як підтримують Україну в Ірландії, розповів колишній тернополянин Михайло Баскін. Він зазначив, що на сьогодні Ірландія готова припинити стосунки з РФ на усіх рівнях. 

“Ірландія звітує.

Минулу добу, спілкуючись з вищим керівництвом Ірландії, топовими журналістами та лідерами політичних партій, зробив висновки and on my humble opinion: Ірландія готова припинити стосунки з Росією практично на всіх рівнях, зі слів Міхал Мартіна прем’єра Ірландії – таке ж ставлення у партнерів по EU.

РФ немає жодної підтримки. Завдяки зусиллям посла України в Ірландії Larysa Gerasko та Українців в Ірландії загалом. Україна представлена на вищому рівні. Закон про скасування віз українцям опрацьовують. Деталі будуть відомі скоро.

Підтримка суспільства шалена. Ірландці пропонують при потребі приїхати пожити та разом помолитися за мир в Україні.

Сьогодні мітинг коло стін у 15:00 мордорського посольства лідери політичних партій та благочинних організацій обіцяли долучитися. Прохання зберігати спокій та діяти виважено.

Ворог ослаб, але ще сильний можливі будь які сценарії. Комунізм поховаємо під уламками руйнування Русского Миру. Карфаген має бути зруйновано”, – пише Михайло Баскін.

Перейти до панелі інструментів