19.04.2024
Новини

До Кременця з’їхалися майже два десятки бригад “швидких”

Сьогодні у Кременці стартував VІ Зимовий чемпіонат ЕМД «Кременецьке ралі – 2022». Участь у змаганнях беруть 17 команд з усієї України, – повідомляють у громаді.

Участь в урочистому відкритті взяли керівники обласної, районної та міської влади, представники вищих медичних навчальних закладів з різних міст України.

Переможці «Кременецького ралі-2020», команда КНП «Донецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», підняла жовто-блакитний стяг.

Читайте також: Кілька швидких промчали селом: що відбувається у військовому містечку біля Кременця

 

“Цьогоріч на Кременеччині змагаються 17 команд: Центрів ЕМД та приватних медичних закладів з міст: Луцьк, Хмельницький, Суми, Одеса, Рівне, Запоріжжя, Миколаїв, Тернопіль, Вінниця, Івано-Франківськ, Львів. Також участь беруть студентські команди міст: Тернопіль, Дніпро, Краматорськ, Лебедин Сумської області, Вінниця. Змагання відбуваються під егідою Міністерства охорони здоров’я, ТНМУ ім. І.Я. Горбачевського МОЗ України за участі та сприяння обласної, районної, міської рад”, – йдеться у повідомленні.

Триватимуть змагання на території міста Кременця та села Білокриниця до 25 лютого та завершаться урочистим нагородженням переможців.

Відео змагань можна переглянути тут.

Перейти до панелі інструментів