27.04.2024
Новини Промо

Купівля автомобіля Mitsubishi L200 в Україні

Компанія MMC, яка є офіційним дистриб’ютором автомобілів Mitsubishi в Україні та Республіці Молдова, займається імпортуванням та розповсюдженням багатофункціонального пікапу L200 у декількох технічних конфігураціях. Будь-який бажаючий може придбати це преміальне авто за готівку або у кредит. Ознайомитися з характеристиками моделі та розрахувати умови кредитування можна в компанії https://mitsubishi-motors.com.ua/l200.

Дизайн автомобіля Mitsubishi L200

Ця модель пікапу має достатньо суворий і в той же час елегантний зовнішній вигляд. Якщо дивитися на машину здалеку, складається враження, ніби вона зроблена з цілісного сталевого блоку. Лінії бамперу та радіаторні решітки виконані у фірмовому стилі Dynamic Shield. Це не тільки красиво, а й функціонально, адже у разі зіткнення бампер максимально захистить водія та його пасажирів.

Чудову видимість на нічній трасі забезпечать сучасні LED-фари, які розташовані так, щоб охоплювати необхідний сектор дороги. Задні габарити мають високі показники яскравості. Крім того, вони швидко реагують на дії водія.

Зовнішні дзеркала Mitsubishi L200 обладнані електроприводом для зручного налаштування. Вони мають поворотні індикатори, щоб кожен учасник дорожнього руху розумів, який маневр збирається виконувати водій.

Внутрішнє облаштування вражає своєю інноваційною елегантністю. Салон автомобіля обов’язково порадує свого власника такими параметрами:

  1. Великою площею, завдяки чому в машині помістяться люди з різною комплекцією.
  2. Ергономічними сидіннями.
  3. Зручною приладовою панеллю.
  4. Передовою мультимедійною системою Mitsubishi Connect, що підтримує голосове керування.
  5. РК-дисплеєм для роботи з мультимедійним контентом.

Кожен елемент дизайну відповідає світовим стандартам зручності, функціональності та безпеки. Переконатися в цьому можна ще до купівлі авто, адже компанія MMC має опцію тест-драйву.

Доступні конфігурації

На сайті дистриб’ютора Mitsubishi Motors ця модель пікапу представлена у трьох конфігураціях:

  • INVITE 2.4 6MT 4WD;
  • INTENSE 2.4 6MT 4WD;
  • ULTIMATE 2.4 6AT 4WD.

Усі варіанти зборки мають однаковий об’єм двигуна у 2,4 л, їздять на дизельному пальному та облаштовані електронними системами ABS, EBD, MASC, MATC. Також в них однакові передня та задня підвіски. Проте відмінностей у машин все ж вистачає.

INVITE 2.4 6MT 4WD

Цей автомобіль має такі технічні характеристики:

  1. Потужність — 154 к. с.
  2. Коробка передач — 6-ступенева механічна.
  3. Витрати пального — 9,2 л у місті, 7,2 л на заміській трасі.
  4. Максимальна швидкість — 169 км/год.

Оскільки це найпростіша конфігурація, в неї немає омивачів фар, протитуманних фар та датчиків світла і дощу. Хоча й без них функціональність авто знаходиться на високому рівні.

INTENSE 2.4 6MT 4WD

Більш просунута зборка. Витрати пального ідентичні, проте швидкість трохи більша — до 173 км/год. Також варто відзначити наявність протитуманних фар та датчиків світла. Ще однією відмінністю є більший діаметр гальмівних дисків — 320 мм проти 294-х.

ULTIMATE 2.4 6AT 4WD

Це найкращий представник своєї серії, обладнаний омивачами фар, протитуманними фарами та всіма сучасними індикаторами. Авто більш потужне (181 к. с.) та має автоматичну коробку передач. Воно «з’їдає» трохи більше пального (9,9 л в місті та 7,8 л за містом), але видає швидкість у 177 км/год.

Щоб ознайомитися з детальною інформацією стосовно пікапу L200, достатньо зв’язатися з представниками дилерського центру в телефонному режимі або відправити листа на e-mail.

Перейти до панелі інструментів