19.04.2024
Новини

Вечір не був нудним: у Львівській бібліотеці арештували кременецького письменника

Щоправда, відбулося це жартома, під час презентації пригодницького роману “Тачки і тьолки” у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Романа Іваничука. 

“Так трапилося, що під час презентації книги “Тачки і тьолки” її автора арештував представник правоохоронних органів. Наша бібліотека висловлює обурення з приводу поліцейського свавілля і закликає усіх, хто може вплинути на ситуацію, сприяти якнайшвидшому звільненню Віктора Янкевича. Повірили? От ми теж!”, – розповідають про імпрезу у бібліотеці.

До заходу у Львові долучився й ще один знаний на Тернопільщині письменник Сергій Синюк.

“Ще перед презентацією двоє патрульних ломилися в бібліотеку, намагаючись відчинити ґрати з боку внутрішнього двору. “Ну, буває, помилилися адресою” – подумали ми.

Але після співання тематичних пісень і розповідей Янкевича, під які гиготів цілий зал, до нас навідався один із цих патрульних. І от тоді вже стало не до жартів.

Але розіграш швидко розкрився, Віктор, знаючи, що ми ведемо пряму трансляцію презентації, щосили крикнув: “Мам, зі мною все добре!”. Зрештою, вечір точно не був нудним”, – підсумовують у книгозбірні.

Перейти до панелі інструментів