16.04.2024
Новини

Чому у приймальному туалет без унітазу, пояснив керівник Кременецької лікарні

Пост народного депутата Ігоря Василіва про ремонт у Кременецькій лікарні викликав жваве обговорення в соцмережі. Люди обурюються тим, що кошти використовують недбало. 

“У кого які варіанти, яке призначення цього свіжовідремонтованого приміщення?”, – написав депутат.

Після майже сотні коментарів із здогадками, Василів уточнив, що це туалет.

“Правильна відповідь – туалет в Кременецькій районній лікарні, щоправда, дірку забули зробити, але то таке.  І на такий ремонт лише соцеконому пішло 3 млн грн. Далі буде!”, – йдеться у дописі.

Чому у відремонтованому приймальному відділенні Кременецької районної лікарні туалет виявився без унітазу, “Терміново” запитало у керівника медзакладу Павла Кисіля.

“Це узагалі не туалет ще. Ви ж бачите, що там немає ні унітазу, ні рукомийника. Наразі лікарня ще не прийняла ремонтні роботи, бо вважаємо їх не завершеними. Тим більше, лікарня не є замовником робіт, замовник – Управління капітального будівництва ТОДА”, – каже директор КНП “Кременецька районна комунальна лікарня.

Також Павло Кисіль зазначає, що сам звернувся до народного депутата з проханням допомогти із завершенням ремонту. Адже у такому стані роботи прийняти не можна.

Нагадаємо, переможцем у конкурсі з надання послуг ремонту приймального відділення Кременецької лікарні стало ТОВ “Будівельна компанія “Валк”. Завершити роботи, згідно умов договору, повинні були до 31 грудня 2020 року. Проте згодом терміни продовжили.

Як розвиватимуться події далі і чи відповідатиме хтось за такий ремонт у Кременецькій лікарні, читайте згодом на “Терміново”.

Перейти до панелі інструментів