29.03.2024
Новини

“Пишаюся, що виховала гідну спортсменку”: тренерка саночниці з Кременця про Олімпійські Ігри

Тренерка саночниці з Кременця Юліанни Туницької Світлана Кравчук поділилася своїми враженнями та емоціями від виступу вихованки на Олімпійських Іграх. Дівчина одна з чотирьох спортсменів з Кременеччини, які представляють Україну на цьогорічних Іграх. 

“Думала, що переживати вже не буду, та ні! Чесно кажучи, подивилася повністю лише перший заїзд, решту просто молилась! Думала чому я не там? Але, можливо, і на добре. Моєю метою було, щоб Юліанна туди потрапила, а моя присутність, можливо, надавала б її лишніх переживань.

Юліанна, ти зробила краще ніж могла, я можу впевнено сказати, що ти зробила всі свої заїзди дуже вдало! Пишаюсь, що маю з ким працювати, що виховала таку достойну спортсменку, що є з кого брати приклад меншим спортсменам.

Пам’ятаю, з чого ми розпочинали, скільки сили було витрачено, скільки сліз та переживань. Дякую всім, хто ставив палку під колеса, це лише робило нас сильнішими та спонукало шукати нові шляхи до успіху. Дякую, що ти була досить чемною, старанною і десь такою впертою та цілеспрямованою як і я, дякую, що мотивуєш рости разом з тобою!

Також дякую тренерам дорослої збірної, які були поряд в спортивному сезоні, детально відточували її техніку, дякую усім, хто вірив і говорив теплі слова. Приємно, що в Кременці стежать і підтримують наших спортсменів”, – пише Світлана Кравчук.

Також тренерка ділиться своїми планами після напруженого періоду підготовки до Олімпійських Ігор.

“Нарешті я вже можу видихнути і з спокійним серцем присвятити час собі та дитині. Спокійно можу спланувати свою відпустку, на яку ніколи не було часу.

Раніше думала їхати на лижі, але зрозуміла, що зроблю собі подарунок на своє день народження.
Хочу поїхати в країну, де ніколи не була і з спокійним серцем та думками розпланувати свої подальші цілі та задачі.

А далі знову до праці, попереду, через 2 роки, наступні Юнацькі Олімпійські Ігри та через 4 роки наступні дорослі Олімпійські ігри. Є куди рости, є над чим працювати!”, – наголошує тренерка.

Перейти до панелі інструментів