28.03.2024
Новини

Кременецькі лижники знову лідирують на міжнародних змаганнях

Кременецькі лижники знову тішать своїх шанувальників та тренерів успіхами. Цього разу вони здобули призові місце у польському Закопане. Там днями завершився третій етап змагань зі стрибків на лижах з трампліну та лижного двоборства «LOTOS Сup-2022», – повідомляють у Управлінні молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА.

130 спортсменів з Польщі, Чехії, Словаччини та України стали учасниками третього етапу змагань зі стрибків на лижах з трампліну та лижного двоборства «LOTOS Сup-2022». Змагання нещодавно відбулися в польському місті Закопане. Медалі виборювали у семи вікових категоріях, починаючи від старших спортсменів до дорослих. Через сильний вітер та сніг, змагання проводились для всіх на трампліні HS-70.

Бронзовою призеркою турніру серед молоді (дівчата) у стрибках на лижах з трампліна стала вихованка ТОДЮСШ із зимових видів спорту з Кременця Дарина Ільчук. Тренер спортсменки Василь Нікіфорук.

Також бронзову медаль здобув у Закопане ще один представник школи, кременчанин Руслан Шуманський, який здобув третє місце у лижному двоборстві серед молодших юніорів. Спортсмен – вихованець тренерів Ярослава Карпця та Олександра Точинського.

Перейти до панелі інструментів