23.04.2024
Новини

У Тернополі п’яний водій вилетів на зустрічну: зіштовхнулися три авто

ДТП за участі трьох авто трапилася у Тернополі на вулиці Живова. Там п’яний водій вилетів на зустрічну смугу, у результаті зіштовхнулися три машини. Про це повідомляють у патрульній поліції Тернопільщини.

“Прибувши за вказаною адресою, інспектори встановили, що водій автомобіля Volvo не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення з транспортним засобом Ford Fusion, після чого виїхав на зустрічну смугу для руху, де не дотримався безпечного інтервалу та скоїв зіткнення з автомобілем Audi”, – йдеться у повідомленні.

Під час з’ясування обставин події та перевірки документів, поліцейські виявили у 30-річного водія Volvo ознаки алкогольного сп’яніння.

Порушник пройшов перевірку на стан сп’яніння на місці за допомогою алкотесту Драгер. Результат огляду виявився позитивним. Прилад зафіксував 2,15 проміле алкоголю в крові водія, що перевищує допустиму законом норму майже в 11 разів.

Патрульні склади на водія протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП. Надалі рішення прийматиме суд.

Перейти до панелі інструментів