26.04.2024
Новини

Легкоатлет Стребков вирішив більше не виступати за Тернопільщину: куди він перейшов і чому

Наприкінці минулого року легкоатлет Іван Стребков вирішив змінити область. Про це він написав на власній сторінці в соцмережах.

“Причина досить банальна – гроші. Для розуміння ситуації, базове фінансування легкоатлета рівня літнього Чемпіона України серед дорослих в Тернопільській області – дуже маленьке. Все розумію, по фінансових можливостях, Тернопільщина не багата, але рідна для мене область – тут я становився як спортсмен”, – написав легкоатлет.

Крім того, Стребков розповів, що йому так і не було призначено обласної стипендії, хоча сам вважає, що був чи не єдиним кандидатом на її призначення.

Також легкоатлет поскаржився на роботу членів комісії, чиї “рішення не відповідають поняттю честі”, або вони просто не компетентні в питаннях спортивних результатів.

Нагадаємо, що з 2007 року Стребков є медалістом юнацького Чемпіонату України. Виступав за нашу область протягом 15 років.

Наприкінці Іван Стребков подякував за допомогу та сприяння тренерам, колишньому та теперішньому ректорам ТНПУ, а також величезній армії фанатів та друзів.

З 2022 року спортсмен представлятиме на змаганнях Київську область.

Перейти до панелі інструментів