29.03.2024
Новини

Як у казці “12 місяців”: понад 180 учасників бігли Кременецькими горами. Фоторепортаж

Три бігові дистанції, 181 учасник та безмежність позитиву й гарного настрою – так у Кременці минув Королівський трейл “Щедрик”. Не завадила навіть несприятлива погода. Але у трейлі немає поганої погоди, – каже організатор спортивного заходу Сергій Яросевич.

“У трейлі немає поганої погоди. Було, як в казці “12 місяців” – стартували за сонця, бігли за дощу, а фінішували за снігу. Учасники задоволені, бо то справжня пригода з реаліями, як є”, – розповідає Сергій.

Серед любителів бігу найбільше обрали найдовшу дистанцію. 77 учасників бігли 21 км, 58 – 10 км та 46 обрали дистанцію 4 км.

В учасників великих дистанцій були короткі перерви на чай.

“Група волонтерів, родина з Тернополя вже другий рік нам помагають. Це сім’я Мних – батько, дочка, ,син. Вони самі усе купують, готують чай, приїжджають своїм авто на Бону і пригощають. Ще у нас був фотосупровід від Корчаковського Юри на Боні, Чумакевича Віталія та Бутковського Олега (Тернопіль) на Воловиці”, – зазначає Сергій Яросевич.

Організатори дякують за допомогу усім, завдяки кому “Щедрик” уже став традиційним заходом у Кременці. Проведення трейлу не лише популяризує здоровий спосіб життя, а й має благодійну мету. Забіг проводять на підтримку Банку донорів кісткового мозку.

Гості із Луцька, які брали участь у забігу, назвали його одним з кращих стартів в Україні.

“Кременець Трейл офіційно один із найкращих Українських стартів! Особливо сьогодні – сильний вітер, хуртовина, сніг”, – пишуть волиняни. Тож старання організаторів точно не марні!

 

 

Перейти до панелі інструментів