24.04.2024
Новини

Боксерка з Тернопільщини вдев’яте стала чемпіонкою України

Олеся Крисюк вдев’яте стала чемпіонкою України з боксу. Цю перемогу дівчина здобула на змаганнях серед чоловіків та жінок віком до U22. Своїм черговим здобутком спортсменка поділилася з вболівальниками та любителями боксу.

“Ми це зробили. Дев’ятикратна чемпіонка України… Було зовсім нелегко, бо дорога до перемоги потребує надзвичайно багато старань. Знову ж таки ця перемога, це велика відповідальність за покладені на мене надії. Дякую усім, хто долучився до цієї справи: моїм батькам та сестричці, бо їхня безмежна любов і щоденна молитва та віра в мене це щось неймовірне, тренеру Руслану Фірману. Вдячна команді професіоналів своєї справи, бо без їхньої підтримки, моє тіло не було б у такій формі, друзям, хрещеним батькам, родичам, знайомим, а також усім, хто цікавився та вболівав за мене. Нехай Господь обдарує Вас і ваші сім’ї любов’ю, миром, злагодою. Слава Богу за все!”, – пише Олеся.

Чемпіонат України серед чоловіків та жінок до 22 років пройшов 24-30 січня у Тернополі. Ці змагання стали першою великою подією для українського боксу у 2022 році. Турнір мав підвищений статус, адже за його підсумками буде сформована збірна України до 22 років, яка представлятиме нашу державу на Чемпіонаті Європи. Першість континенту відбудеться у середині березня цього року в місті Пореч, Хорватія.

У чемпіонаті України U-22 взяли участь майже 200 спортсменів – 133 чоловіки та 60 жінок, які боролися за медалі у 13 чоловічих та 12 жіночих вагових категоріях.

Перейти до панелі інструментів