26.04.2024
Новини Файні люди

Не помідорами єдиними: як колишня міський голова Заліщиків презентувала край у телепроекті. Відео

Прекрасну презентацію свого краю організувала колишня міський голова Заліщиків Алла Квач для учасників телепроекту “Відвідайте мій дім”. Їх вразила краса міста та околиць, гостинність та зацікавила ідея для покращення благоустрою. 

У шоу “Відвідайте мій дім” гості вирушили до колишнього мера Заліщиків  – Алли Квач. До неї приїхали: художниця з Кривого Рогу Наталія Куренкова, реконструктор Середньовіччя з Первомайська Миколаївської області Едуард Болгарин, захоплений екологією Григорій Кисилевський із Великих Грибовичів на Львівщині та підприємиця Тетяна Кравчук із Рівного.

Алла Василівна познайомила гостей із курортною перлиною Тернопільщини – історичним райцентром Заліщики. Герої дізналися, що таке Дністровська рив’єра, побачили старовинний замок, ризикнули поринути у найкрасивіший водоспад Європи та дізналися про деталі соціального проекту своєї конкурентки.

Презентацію кожного героя конкуренти оцінюють за трьома критеріями. Учаснику, який отримає найбільше балів, дістанеться приз – можливість реалізації власного проекту.

Перейти до панелі інструментів