25.04.2024
Новини Оперативно

Ігор Василів: “Чутки про закриття Лановецької лікарні перебільшені”

Чутки про закриття Лановецької лікарні ширяться уже давно. Вони змусили до активних дій депутатів міської ради. Зокрема, за допомогою до депутата Верховної Ради Ігоря Василіва звернувся Давид Андрощук. Того ж дня народний депутат відреагував і запевнив, що відвідає медичний заклад найближчими днями. 

“Жителі Лановеччини заслуговують на надання якісних медичних послуг. Саме тому звертаюсь до народного депутата України Ігоря Василіва та депутата Тернопільської обласної ради Дениса Милиго щодо направлення частини субвенції на соціально-економічний розвиток у 2022 році в КНП “ЛАНОВЕЦЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ” для покращення умов та якості надання послуг.

 

Переконаний, що керівництво Лановецької міської лікарні зможе запропонувати пріоритетні та вагомі проєкти для інвестування. Принагідно запрошую народних обранців відвідати наший заклад особисто в зручний для них час. Також надсилаю депутатське звернення народному депутату України Ігорю Василіву”, – пише Давид Андрощук.

“19 січня головний лікар Лановецької лікарні зустрівся з моїм помічником Денисом Милим щодо питання виділення субвенції на лабораторію в лікарні. Попередньо виділення субвенції- погоджено, звичайно лікарня разом з громадою повинна розробити проект – кошторис. Тому чутки про закриття лікарні вважаю перебільшеними. Під час тижня роботи на окрузі відвідаю Лановеччину для зустрічі з керівництвом громади та лікарні, на якій хотів би почути чіткий план розвитку лікарні, подивитись наявні проєкти”, – прокоментував Ігор Василів.

 

Перейти до панелі інструментів