24.04.2024
Новини

Тренерка санкарів з Кременця поділилася емоціями: “Я відчувала, що Юліана потрапить на Олімпіаду”

Тим часом, поки на Тернопільщині тримають кулаки та вболівають за майбутні успіхи молодої санкарки з Кременця Юліани Туницької, її тренерка Світлана Кравчук поділилася емоціями. Вона розповіла, як переживає усі роки за свою вихованку. А в юної дівчини після сезону з`явилося сиве волосся. 

“Два роки тому ми були в Олімпійському селищі. Тоді я мала можливість вперше потрапити на Юнацькі Олімпійські Ігри як особистий тренер Юліани Туницької. За цих 2 роки зроблено дуже багато. А скільки здоров’я і нервів пішло, мало хто знає.

Тепер знову маємо можливість і вибороли путівку на дорослі Олімпійські Ігри. Юліана Туницька це зробила!

Насправді, я в глибині душі відчувала, що вона потрапить на Олімпіаду, але знала буде це нелегко. Кожен етап підготовки, а особливо кожні відбіркові змагання, мені було досить важко переживати. А Юліана казала, що після цього сезону в неї з`явилися сиві волоски.

У той момент ми були в Австрії (Блюденц), я сиділа в коридорі і очікувала результатів.  Коли отримала повідомлення від Юліани, у мене були і сльози, і сміх одночасно, весь світ зупинився.

Що я зробила одразу? Так, я подякувала Богу за це досягнення! Він бачив скільки ми сил приклали і ніколи не жаліли себе, бачив, як міцно ми цього хотіли. Це лише початок”, – каже Світлана Кравчук.

Перейти до панелі інструментів