18.04.2024
Новини Оперативно

У Тернополі п’яний водій скоїв дві ДТП

Один п’яний водій скоїв у Тернополі дві ДТП. В одній аварії постраждала людина. Після першої пригоди винуватець почав утікати та зачепив ще одне авто, – повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільщини. 

“Перший випадок трапився на вул. Володимира Великого. Водій автомобіля Ford здійснив зіткнення з автомобілем Daewoo Lanos, залишив місце події та поїхав в напрямку вулиці Генерала Мирона Тарнавського.

Надалі, рухаючись вищевказаною вулицею, водій Ford здійснив зіткнення з автомобілем Opel та Renault. Внаслідок ДТП водій Opel отримав тілесні ушкодження, його шпиталізували.
Спілкуючись із 29-річним водієм Ford, правоохоронці виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Охоронці порядку запропонували йому пройти огляд на стан сп’яніння у медичному закладі у встановленому законом порядку. Висновок лікаря підтвердив, що чоловік керував автомобілем напідпитку.

У першому випадку на водія Ford патрульні склали протоколи за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинили ДТП), ч. 1 ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП. За фактом ДТП із потерпілими, всі обставини встановлюватиме слідчий”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів