24.04.2024
Новини Скандал

У Кременці гнилий стовп загрожує безпеці мешканців, хто відповідальний. Фотофакт

У Кременці на одній з вулиць безпеці мешканців загрожує дерев’яний стовп. Ось уже кілька днів він нависає над дорогою, тримаючись лише за провід. У будь-який момент може упасти на авто, яке проїжджатиме повз, або на людину. Відтак, кременчани закликають звернути увагу на проблему комунальників та місцеву владу. 

“Це вулиця Глиняна. Стовп висить на проводах над дорогою. Або чиюсь машину розіб’є, або когось приб’є. До “Благоустрою” там метрів 10, як не менше. Якраз навпроти їх двору”, – пише у місцевій спільноті Тетяна Янів.

Чому на проблему не реагують комунальники “Терміново” запитало у директора КП “Кременецьблагоустрій” Ігоря Хомина.

  • Навіть, якби ми хотіли втрутитися і підняти цей стовп, не маємо права. Він належить Укртелекому. Тож ремонт у їх компетенції. Скажу більше: таких аварійних стовпів по місту не один і не два. Вони майже усі дерев’яні і майже усі гнилі. Проблему потрібно вирішувати глобально, демонтовувати їх, або ж міняти, – каже керівник “Кременецьблагоустрій”.

Зв’язатися з керівництвом Укртелекому в Кременці, на жаль, не вдалося. Та, ймовірно, резонанс таки приверне увагу до цієї проблеми.

Перейти до панелі інструментів