29.03.2024
Корисне Новини

Смачний і простий олів’є з креветками

Якщо ви не хочете готувати звичний для українців новорічний салат з молочною ковбасою, можна цього разу спробувати урізноманітнити олів ‘є креветками. Ось простий і легкий рецепт.

Інгредієнти

  • картопля (2-3 шт.),
  • варені очищені креветки (200 г),
  • морква (1 шт.),
  • яйця (3 шт.),
  • корнішони або солоні огірки (8 шт. або 1-2 шт.),
  • консервований зелений горошок (100 г),
  • майонез (50 г),
  • сіль, свіжомелений чорний перець.

Як готувати

Початок не відрізняється від приготування звичного олів’є: картоплю, моркву та яйця варимо, чистимо і нарізаємо кубиками. Креветки варимо, чистимо (не забудьте про кишкову трубку – її легко забрати за допомогою зубочистки). Нарізаємо їх, залишивши декілька для прикрашання.

Додаємо консервований горошок,  нарізаємо солоні огірки. Додаємо майонез, сіль, перець. Не забуваємо прикрасити.

Смачного.

 

Перейти до панелі інструментів