29.03.2024
Новини Оперативно

Пожежа на Чортківському хлібокомбінаті не випадковість? Поліція почала розслідування

Чи випадковість учорашня масштабна пожежа на Чортківському хлібокомбінаті, встановлює поліція. Наразі слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 (умисне знищення або пошкодження чужого майна, що або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до десяти років, – повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільщини.

Нагадаємо, учора ввечері до чергової частини Чортківського районного відділу поліції надійшло повідомлення від диспетчера пожежної частини про те, що горить складське приміщення комбінату хлібопродуктів. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

З’ясувалося, площа займання становила 1 300 кв. м. На щастя, жертв та постраждалих немає.

“На даний момент поліцейські проводять додатковий огляд місця події, після чого буде призначено пожежо-технічну експертизу, аби встановити причину займання.

Також внаслідок пожежі на залізничну колію, що проходить впритул до хлібокомбінату, впали конструктивні елементи транспортерної лінії (подача зерна та круп) хлібоприймального підприємства. Це спровокувало затримку руху поїздів. Наразі робота залізничної колії відновлена”, – зазначають у поліції.

 

Перейти до панелі інструментів