26.04.2024
Новини Оперативно

Біля Тернополя домашній тиран напився і погрожував дружині рушницею

Тероризував дружину, стріляв з рушниці, підробив документи. Такими діями відзначився 42-річний мешканець с. Острів. На виклик про домашнє насилля виїхали правоохоронці. Тепер чоловікові загрожує до двох років обмеження волі, – повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільщини.

На кривдника поскаржилася дружина, якій чоловік погрожував зброю. Під час сварки він навіть вистрілив з рушниці у повітря.

“Чоловік заявниці перебував напідпитку. У нього поліцейські вилучили дві одиниці мисливської вогнепальної зброї, дозвіл на володіння однією із них він мав.

Окрім цього, у сімейного кривдника виявили документи з можливими ознаками підробки: посвідчення громадського правоохоронного формування, видане на його ім’я, та металевий жетон, схожий на поліцейський. Їх вилучили та направили на експертизу для перевірки.

Звідки у чоловіка, який немає жодної причетності до правоохоронних структур, дані документи – з’ясовують дізнавачі”, – йдеться у повідомленні.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 с. 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до двох років обмеження волі.

Також відносно жителя Тернопільського району поліцейські склали два адмінпротоколи: за вчинення насильства в сім’ї (ст. 173-2 КУпАП) та за стрільбу з вогнепальної зброї (ст. 174 КУпАП).

 

Перейти до панелі інструментів