25.04.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині двоє людей опинилися у лікарні через обмороження

За одну добу від сильного обмороження постраждали двоє мешканців Тернопільщини. На лікарняних ліжках опинилися 66-річний житель Підгаєцької громади та 47-річний зборівчанин. Обоє постраждалих отримали обмороження ІІ-ІІІ ступенів, – повідомляють в ГУ ДСНСУ Тернопільщини.

26 грудня у КНП «Підгаєцька міська лікарня» Підгаєцької міської ради з діагнозом «Обмороження пальців правої стопи ІІ-ІІІ ступенів» госпіталізовано жителя с. Мозолівка Підгаєцької територіальної громади Тернопільського району, 1955 року народження.

Того ж дня у КНП «Зборівська міська лікарня» Зборівської міської ради з діагнозом «Обмороження ІІ – ІІІ ст. обох стоп і нижньої частини гомілок» госпіталізовано жителя с. Ярославичі Зборівської територіальної громади Тернопільського району, 1974 року народження.

Рятувальники вкотре застерігають не допускати переохолодження організму. Радять тепло одягатися та не зловживати алкогольними напоями. Адже думка про те, що алкоголь зігріває – хибна.

Нагадаємо за останній тиждень на Тернопільщині двоє людей замерзли на смерть: 38-річний кременчанин, а на Чортківщині 49-річний чоловік помер на власному подвір’ї.

Перейти до панелі інструментів