19.04.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині породілля викинула своє немовля

До трьох років позбавлення волі загрожує 31-річній мешканці колишнього Борщівського району. Жінка викинула власну новонароджену дитину. Малюка знайшла місцева дівчинка. На щастя, він був живий, – повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільщини. 

Хлопчика горематір поклала в пакет і лишила на території недіючого молокозаводу селища Товсте. Чотирнадцятирічна дівчина, проходячи повз, почула дитячий плач. Коли підійшла ближче, то побачила пакет з дитиною. Вона забрала її, занесла в місцеву крамницю та викликала поліцію.

“Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські знайшли матір немовляти. Це – 31-річна мешканка одного з сіл Чортківського району. Жінка виховує з чоловіком чотирьох дітей.

Народила дитину вона у власному будинку на Чортківщині. Аби приховати пологи, загорнула дитину в покривальце, поклала у поліетиленовий пакет і перевезла в напівзруйнованому приміщення колишнього «Товстенського молокозаводу».

Жінці оголосили підозру згідно із ч. 2 ст. 135 (залишення в небезпеці матір’ю своєї новонародженої дитини) КК України”, – йдеться у повідомленні.

 

Перейти до панелі інструментів