25.04.2024
Новини Оперативно

У Шумську чоловік 10 років тероризує колишню дружину

Раніше “Терміново” повідомляло про те, що у Шумську чоловік викрав авто у колишньої дружини. Проте згодом з’ясувалися й інші обставини цієї справи. Виявляється, що екс уже 10 років не дає спокою жінці. Неодноразово вона зверталася за допомогою до правоохоронців. Щодо домашнього тирана зафіксовано 11 фактів домашнього насильства, – повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільщини. 

Тепер зловмисника звинувачують за двома статтями: за грабіж з рукоприкладством та викрадення авто.

Вкотре 51-річний шумчанин навідався до колишньої, аби просити пробачення, але щось пішло не так.

“Зі слів потерпілої, колишній прийшов, аби просити пробачення, проте після спільного вживання алкоголю повернувся до звичних для нього методів впливу – погроз і фізичної насилля.
Жінка каже, що бив, душив, зірвав з шиї золотий ланцюжок. Аби не заявила в поліцію – відібрав мобільний. Конфлікт тривав цілу ніч, а близько п’ятої години ранку, забравши ключі, зловмисник ще й викрав її транспортний засіб”, – йдеться у повідомленні.

Нетверезого дебошира за кермом краденої автівки зупинили патрульні на одній з вулиць Шумська. На нього склали адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння).

Зловмисника затримали та відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (грабіж, поєднаний з насильством) та частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

За даними статтями слідчі Кременецького районного відділу поліції оголосили йому підозри. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Перейти до панелі інструментів