25.04.2024
Культура Новини

У Кременці мистецький заклад відсвяткував поважний ювілей

Днями у Кременці поважний ювілей відзначили в одному із культурно-мистецьких закладів. Центру культури і дозвілля Кременецької міської ради (раніше РБК) виповнилася 60 років від дня заснування. З цієї нагоди відбулися урочистості. Запросили й відомих гостей. Зокрема, співака, диригента Володимира Вермінського.

Мистецьку атмосферу свята створили народні та зразкові аматорські колективи, художня дитяча студія ,,Ультрамарин” та численні гості ювіляра. Відзнаки та подарунки усьому колективу та працівникам вручили представники районної та міської влади.

До привітань долучилися й колеги із Шумської міської територіальної громади, Тернопільська обласна рада в особі директора Тернопільського обласного методичного центру, керівництво Кременецького академічного ліцею імені Уласа Самчука та директор публічної бібліотеки імені Юліуша Словацького, – повідомляють у Кременецькій РДА.

Зал був заповнений шанувальниками творчості місцевих митців та аматорів. Тож двогодинний концерт минув на одному диханні.

Перейти до панелі інструментів