18.04.2024
Новини Оперативно

У Тернополі оштрафували ЖЕК, який незаконно надсилав платіжки населенню

У Тернополі суб’єкт господарювання надавав послугу з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій, хоча не був визнаний управителем багатоквартирного будинку. Він незаконно продовжував надавати послуги з утримання будинків і надсилав населенню відповідні платіжки. 

У Держпродспоживслужбі сказали, що комунальне підприємство зобов’язали провести перерахунки споживачам на суму 85! тисяч гривень. Спеціалісти Держпродспоживслужби провели перевірку у результаті звернення жителів багатоквартирних будинків.

“За результатами проведеної позапланової перевірки, спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області винесли Припис про усунення порушень вимог щодо встановлення та застосування державних регульованих цін, яким зобов’язало підприємство провести перерахунки споживачам (які зверталися із заявою) на суму 85 тисяч гривень. Винних осіб притягнуто до адміністративної відповідальності”, – йдеться у повідомленні.

Про проблеми з тернопільськими управителями багатоквартирних будинків “Терміново” вже повідомляло раніше у таких матеріалах:  У Тернополі з’явився новий ЖЕК, Керуюча компанія “Будсервіс” заявила про дезінформаційну атаку.

У Держпродспоживслужбі не уточнили, якого саме управителя стосується ця інформація.

Перейти до панелі інструментів