20.04.2024
Новини Оперативно

У Тернополі двоє молодиків шукали наркотики у сухій траві

Двох молодиків, які шукали наркотики у траві, виявили тернопільські патрульні. При появі поліцейських вони занервували та сказали, що загубили замок від куртки. Підозрілих осіб помітили завдяки зверненню небайдужих громадян на чат-бот DrugHunters, – повідомляють у патрульній поліції Тернопільщини. 

Учора, близько 17-ї години, на чат-бот DrugHunters надійшло повідомлення, про те, що невідомі особи шукають у траві “закладки” на вулиці 15-го Квітня.

Патрульні прибули за вказаною адресою та виявили на місці двох чоловіків, які щось шукали в сухій траві. Громадяни помітно нервували та пояснили інспекторам, що шукають замок від куртки.

Відповідно до ЗУ “Про Національну поліцію” охоронці порядку провели поверхневу перевірку й виявили у громадян предмет, ймовірно, пристосований для вживання наркотиків та паперовий згорток з невідомою речовиною, ймовірно, наркотичною.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування всіх обставин цієї події.

Правоохоронці нагадують, що працює чат-бот від патрульної поліції, який викриває збут наркотиків по всій країні. З його допомогою можна анонімно та в декілька кліків повідомити патрульних про виявлення як наркотичних речовин, так і самих закладників.

Перейти до панелі інструментів