27.04.2024
Новини Оперативно

Погіршення погодних умов: куди телефонувати у разі лиха на дорозі

Упродовж двох днів, 3-4 грудня, погіршаться погодні умови у західних та північних областях. Як повідомляють в Укргідрометцентрі, у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Київській, Кіровоградській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській та Чернівецькій областях можливі опади у вигляді мокрого снігу з переходом у дощ та коливаннями температури з – 5°С до +7°С.

У частині Закарпатської, Львівської та по всій території Івано-Франківської області синоптики прогнозують коливання температури та значні опади з формуванням снігового покриву до 17-20 см.
Погодні умови можуть стати причиною ускладнення руху на деяких ділянках доріг і вулиць.
Службам автомобільних доріг доручено зосередити на дорогах достатньою кількість техніки, забезпечити постійний контроль за станом проїзду автошляхів державного значення та інформувати користувачів доріг про умови руху на них.

“Шановні водії, звертаємо вашу увагу на необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху під час керування транспортними засобами. За можливості утримайтеся від поїздок на далекі відстані. Будьте уважними, бережіть себе та своїх близьких”, – застерігають в Укравтодорі.

Також надають перелік місць відстою транспортних засобів в розрізі автомобільних доріг загального користування та чергових диспетчерів служб автомобільних доріг в областях.

Перейти до панелі інструментів