29.03.2024
Культура Новини Файні люди

Кременчанин покинув роботу в шоу-бізнесі, виїхав у США, відкрив радіостанцію та ІТ-фірму

Кременчанин Олександр Балбус ніколи не планував жити за кордоном. Адже він один з небагатьох людей, яким пощастило поєднати улюблену справу з гідним заробітком. Після завершення однієї зі шкіл Кременця і до 30 років він жив у Києві. Працював з зірками шоу-бізнесу, добре заробляв і, як каже сам музикант, був із собою в гармонії.

Виїхавши на постійне проживання в США, Олександр реалізував себе у чужій країні, побудував успішний бізнес. Як кажуть: талановита людина – талановита в усьому. До того ж, коли походить з творчої родини. Мама Олександра, Тетяна, відома на Тернопільщині художниця, керівниця творчого гурту “Палітра”, батько, Іван, також тісно пов’язаний із музикою.

Як починав із роботи на будівництві та в ресторані після переїзду у Чикаго, а потім відкрив власний ІТ-бізнес та українську радіостанцію, кременчанин нещодавно розповів блогеру Alex Derden у проекті “Наші за кордоном”.

Олександр Балбус працював в X-Factor та з зірками шоу-бізнесу

“Цей випуск про людину, яка ніколи не думала про переїзд до США. Але життя таке непередбачуване, іноді навіть не уявляєш – куди воно тебе занесе. Наш герой працював над першим музичним Шоу проектом “Ікс Фактор Україна” (X-Factor).

Також співпрацював із зірками шоу-бізнесу: Монатік, Олексій Кузнєцов (переможець першого Х-Фактора), Катерина Бужинська, Оля Полякова, Ірина Білик та інші.

Певні обставини змусили нашого героя переїхати до Америки і починати життя буквально з чистого аркуша. Як кардинально змінити своє життя, закінчити з шоу-бізнесом і йти на будівництво різноробочим, а через деякий час відкрити власний бізнес? Дізнаєтесь у нашому випуску!” – розповідає блогер.

В США довелося усе починати з чистого аркуша

По приїзду у США, Олександр не цурався будь-якої роботи. Спочатку працював на будівництві, вечорами і у вихідні – у ресторані. Проте пандемія та карантинні обмеження внесли свої корективи у життя, роботу.

“Коли настала пандемія, ресторани закрили. Попит на музику різко впав. Тоді я дістав резервний варіант. Я умів робити сайти, знав маркетинг. Ми з партнером вирішили скооперуватися і почали працювати у цьому напрямку. Наша фірма “Digital Creative Agency” створює цифрові продукти для бізнесу. Це вебсайти, мобільні додатки, цифрова реклама. Ми налаштовуємо цю рекламу, стежимо за її ефективністю”, – розповідає Олександр.

Щасливий той, хто не втомлюється від того, чим займається

Компанія Олександра постійно інвестує у розвиток, персонал. Він не ставить за мету не накопичення коштів, а їх роботу у бізнесі. “Гроші повинні працювати”, – каже Олександр.

Тим, хто хоче досягнути успіху у США, кременчанин радить їхати обов’язково з хорошим знанням англійської, бажанням працювати, а по приїзду відразу будувати кредитну історію. Окрім цього – обирати заняття, яке максимально до душі, бо ж щасливий той, хто не втомлюється від того, чим займається.

Перейти до панелі інструментів