29.03.2024
Новини Промо

Гідравліка для тягачів DAF: яку обрати та де купити

Вантажні автомобілі марки DAF користуються популярністю в Україні. Це надійні машини з великим запасом робочого ресурсу, що добре піддаються ремонту та відмінно підходять для вітчизняних доріг. Саме тому гідравліка на тягач DAF встановлюється дуже часто. Це найшвидший та недорогий спосіб модифікувати автівку, надавши їй нового функціоналу. До того ж вантажівки цієї марки вважаються універсальними, що робить встановлення на них нового обладнання досить простою справою.

Для чого встановлюють гідравліку на DAF

Гідрофікація — це переобладнання автівки модулями, робота яких заснована на тиску рідини (зазвичай мастила). Така техніка дозволяє значно розширити функціонал тягача або, навпаки, звузити, зробивши вантажівку максимально ефективною для виконання конкретного завдання. Встановлення подібного обладнання веде до підвищення:

  • ліквідності автівки на вторинному ринку;
  • вартості послуг вантажівки;
  • попиту замовників на машину;
  • прибутку власника транспортного засобу.

В цілому, до гідрофікації вдаються як приватні особи, так і компанії, що утримують великі автопарки. Це ефективний метод збільшити цінність автівки для використання в промисловості, будівництві, наданні транспортних послуг та інших галузях, де може знадобитися спецтехніка.

 

Які гідравлічні системи найпопулярніші для вантажівок ДАФ

За допомогою гідрофікації можна повністю змінити призначення автівки, зробивши зі звичайного тягача спеціалізовану техніку. Наприклад:

  • самоскид з кузовом, що перекидається на різні сторони;
  • сміттєвоз з контейнером, який обладнаний пресом;
  • бетонний міксер для перевезення будівельних сумішей.

Найбільш популярними модифікаціями є будівельні та монтажні транспортні засоби, а також комунальна техніка, включаючи навіть автівки для прибирання вулиць.

 

Де купити гідравліку на вантажівку DAF

HOnzK7SApZTSdQ02yphs0_tZHfyYkibNiPlXi6c4sjgcY3a-oT2ECVQR_-NSYoQqM9vAC6aNtBAfw3Z7DZYtWOSEx4RB-FXe2USzNhXieEUAnxMdcmKULEN8aqK-6Dwfp7zdX1cb

Модифікацій гідросистем існує велика кількість, і кожний варіант призначений для виконання унікальних робіт. Вибрати оптимальний не так вже й просто, адже потрібно враховувати сумісність брендів та модулів, потрібну потужність, кількість контурів, що виконують різні функції. Тому краще за все звернутися до професійних механіків, що мають великий досвід підбору та монтування обладнання. В першу чергу уваги заслуговує автогідравліка АВМ — цей магазин є лідером на ринку гідрофікації України, надаючи:

  • доступ до великого асортименту виробів таких брендів як Gemma, Hyva, Binotto, Aber та Penta;
  • вичерпні консультації від механіків з приводу підбору та встановлення обладнання;
  • послуги з монтажу систем, у тому числі на виїзді в точку дислокації автівки.

Якщо потрібна якісна гідравліки, то АВМ Україна — найкращий вибір.

Перейти до панелі інструментів