26.04.2024
Новини

Поліція розшукує підозрюваного у вбивстві 33-річного почаївчанина

33-річного мешканця Почаєва насправді убили, як і підозрювала дружина. Слідство з’ясувало, що вночі 2 листопада у чоловіка виник конфлікт з киянином, який переріс у бійку. Щоправда, статтю із 115 ККУ перекваліфікували у ч. 1 ст. 119 ККУ. Якщо перша передбачає до 15 років ув’язнення, то друга до п’яти за неумисне вбивство. Підозрюваного у скоєнні злочину наразі розшукує поліція, – повідомляють у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури. 

“За версією слідства, близько 23 год 2 листопада 2021 року у киянина, що на той час тимчасово мешкав у Почаєві, виник конфлікт із двома місцевими жителями. Суперечка відбулась на території парку ім. Б. Хмельницького. Чоловік умисно вдарив кулаком в обличчя одному із учасників з’ясування стосунків, котрий від удару упав на бруківку, отримавши травму голови. Потерпілий невдовзі помер у парку, а його кривдник утік з місця вчинення злочину.

За висновками судово-медичної експертизи, смерть потерпілого настала в результаті закритої черепно-мозкової травми з переломом кісток черепа.

Наразі тривають заходи щодо встановлення місця перебування і затримання підозрюваного у злочині, котрий виїхав з Почаєва після вищезгаданих подій”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів