29.03.2024
Новини Оперативно

На Кременеччині двоє школярів обікрали крамницю

Двох 15-річних мешканців Кременеччини підозрюють у крадіжці з сільської крамниці. Стаття, у якій звинувачують хлопців, передбачає до шести років в’язниці. Уночі вони ножем відкрили двері і винесли з магазину товару на 24 тис грн, – повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільщини.

До Кременецького районного відділу поліції звернувся власник крамниці, що в селі Лідихів. Він повідомив про те, що в ніч з 27 на 28 листопада хтось проник в торгове приміщення, пошкодивши вхідні двері, та викрали товару на 24 тисячі гривень.

“Під час оперативних заходів поліцейські встановили, що до крадіжки причетні двоє 15-річних парубків. Один – мешканець села Лідихів, інший – сусіднього села Будки. Неповнолітні ножем вирізали отвір у вхідних дверях, проникли до торгового закладу, зібрали у мішок чіпси, горішки, шоколад, алкоголь та інший товар, і один з них заховав це у себе вдома. Речові докази вилучили правоохоронці.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів