28.03.2024
Новини Файні люди

“Завдяки вам я жива і здорова”: багатодітна мама з Бережан подякувала лікарям, які врятували її життя

12 листопада Наталія Проць відчула сильний біль в животі. Родина відразу викликала швидку. Медики приїхали, ввели обезболююче і госпіталізували Наталю у Бережанську лікарню.

Як рятували жінку у медзакладі, вона розповіла журналістам “Терміново”.

Тут же жінці поставили серйозний діагноз – перитоніт. Це важка хірургічна патологія, яка характеризується запаленням очеревини. При підтверженні діагнозу єдине лікування – термінова операція. Тому фактично стан жінки був близьким до критичного.

Проте медики Бережанської лікарні відреагували миттєво. Операція тривала 5 годин. Оперували Гетун Олексій Володимирович, Павлюк Юрій Анатолійович та Кордіяка Ірина Іванівна.

Наталія Проць висловлює щиру подяку лікарям від Бога, які врятували життя молодої мами трьох діток.

“Дякую Вам за найкраще лікування, яке тільки могло б бути. Ви найкращі. Ніколи не забуду вашої доброти і підтримки. Завдяки Вам я вже вдома жива і здорова . Ірина Іванівна, дякую за підтримку і турботу навіть вночі! Юрій Анатолійович, дякую за такі акуратні шви , що вмієте то вмієте.)) Олексій Володимирович, дякую, що домовилися за додаткові процедури . Дякую за все Вам !!!Також дякую працівникам хірургічного відділення, дівчата, Ви супер. Бажаю усім здоров’я , вдячних пацієнтів і хай береже Вас Бог”, – написала вона.

До слова, Наталія Проць перебувала у лікарні 2 тижні. Зараз почувається добре.

Перейти до панелі інструментів