29.03.2024
Новини Скандал

Чоловік блогерки з Тернополя вибачився за “танці на кістках” на Дні народженні Заліска

Чоловік блогерки з Тернополя Наталі Литвин публічно вибачився за те, що вони виставляли сторіз із  святкування Дня народження інфлюенсера Олександра Залізка просто у День пам’яті жертв Голодомору.

Думки підписників Куровського у коментарях були дуже різними:

“Вибачитись за вчинок – це ознака сильної людини”, – написав Володимир Остапчук, який, до слова, був учасником та ведучим цієї “туси”. 

У своєму інстаграмі чоловік написав таке:

“Друзі, хочу перепросити за ті недоречні сторіз 27 листопада, де я працював ведучим, і які дали можливість зкомпроментувати мене і мою позицію.

Навіть собі самому мені складно пояснити, як я міг не подумати в ту секунду, який це день і скільки болю та смутку за ним стоїть”.

Також Остапчук назвав свою помилку “секундним недуманням”.

Сам же іменинник не те що не вибачився, але ще й почав виправдовуватися, кажучи, що люди просто йому заздрять.

“Відсвяткувати своє 29-ти річчя вийшло гучно. Наскільки гучно, що всі раптово стали супер правильними і блогери винні у всіх проблемах світу”, – написав він на своїй сторінці.

Низка відомих українських компаній і брендів відмовились від співпраці з блогерами, які брали участь у львівській вечірці в національний день жалоби – День пам’яті жертв Голодоморів.Про припинення комерційної співпраці уже заявили мережа гіпермаркетів Metro, Нова Пошта, Фокстрот, Pepsі, Rozetka, Київстар, Jysk Ukraine, Lovare, бренд Andreas Moskin.

«Компанія METRO Україна вважає неприйнятним для себе продовжувати співпрацю з блогерами Олександром Заліском, Олександрою Пустовіт, Наталією Литвин, Олександром Куровським, Дариною Запісочною, Тетяною Самбурською та ведучим Володимиром Остапчуком, поведінка та дії яких демонструють зневагу до трагічних подій української історії», – написали представники компанії «Metro Україна».

Раніше “Терміново” повідомляло, що тернопільські блогери тусили на вечірці у Львові в День пам’яті жертв Голодомору. Також ми публікували відео з “голодної блогерської туси”, як її назвав телеведучий Володимир Остапчук.

Перейти до панелі інструментів