29.03.2024
Місто Новини

Міський голова Кременця розповів, коли порівняють 60-сантиметрові бордюри біля лікарні

Днями на вулиці Горбача у Кременці завершили ремонт дороги, яка веде до КНП “Кременецька опорна лікарня”. Наскільки кременчани та пацієнти лікарні задоволені новим покриттям, настільки обурені тим, що лишили обабіч дороги. Мешканці вулиці кажуть, що біля зупинки взагалі можна зламати ноги. Перепад висоти між новим тротуаром та зупинкою сягає подекуди понад півметра. 

Читайте також: У Кременці за 10 млн відремонтують одну з найдовших вулиць

“Терміново” поцікавилося у міського голови Андрія Смаглюка – коли облаштують територію зупинки.

  • Територію навколо відремонтованої дороги облаштовуватимуть наступного року. Однозначно так як є, воно не залишиться. Такі бордюри передбачені планом, але їх вирівняють. Кошти наразі заплановані на ремонт дороги по вулиці Льотчиків-Визволителів, це близько 11 млн грн. Щодо зупинки там йде коригування. Не можу точно сказати скільки на це піде коштів.

Нагадаємо, по автомобільній дорозі вулиці Горбача відремонтували 267 метрів дорожнього покриття. Вартість ремонтних робіт склала 2 880 380,00 грн. Поточний середній ремонт провело ТОВ “ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР”. Виконавець робіт був визначений відповідно до проведених тендерних процедур. Капітальний ремонт дорожнього покриття здійснили коштом обласного бюджету.

Перейти до панелі інструментів