20.04.2024
Новини

У Тернополі вперше відкриють “Парк динозаврів”, скільки вартуватиме квиток

Уже за три тижні у Тернополі вперше можна буде відвідати “Парк динозаврів”. Фігури рептилій, які жили за десятки мільйонів років до нашої ери, розташують на території парку ім. Т. Шевченка (поблизу Острівка закоханих), – повідомляють у міській раді. 

15 грудня 2021 року вперше у Тернополі запрацює справжній «Парк динозаврів». Відвідати «Парк динозаврів» можна буде до 23 січня 2022 року. Цими днями у парку триває монтаж обладнання та влаштування тимчасової огорожі.

Як вдалося з’ясувати, динозаврів ймовірно привезла родина із Івано-Франківська. Вони мають 11 аналогічних парків у містах України. У великих містах-мільйонниках такі парки зазвичай стаціонарні.

Обабіч фігурок є обгороджувальні канати, аби відвідувачі не підходили надто близько до динозаврів. Самі фігури рептилій рухомі та видають звуки. Їх розташовують на спеціальних дерев’яних опорах.

Ціни на вхідні квитки у “Парк динозаврів” в інших містах коливалися від 100 до 150 грн залежно від віку відвідувачів. Діткам до 3 років вхід був безкоштовним. Також безплатно пускали учасників АТО, дітей-сиріт та дітей з інвалідністю за наявності відповідних документів. Тож, ймовірно, вхід у Парк в Тернополі коштуватиме приблизно ж стільки.

 

Перейти до панелі інструментів