19.04.2024
Здоров’я Новини Файні люди

На Тернопільщині допомоги потребує лікарка, яка все життя рятує людей

На Тернопільщині допомоги потребує медик, яка усе своє життя присвятила порятунку людей. Лесі Василівні Тріщук – сімейному лікарю Коропецької АЗПСМ необхідна дорога операція. Мова йде про 120 тис грн. Про це розповіла медсестра Світлана Бандяк.

Читайте також: “Допоможіть врятувати маму!” – кременчанка потребує підтримки у боротьбі з важкою недугою

Як пише пані Світлана, Леся Василівна не лише допомагає людям, а й виховала цілу династію лікарів.

“Я тут до вас з проханням за нашу колегу- медика, яка опинилася в скрутній ситуації. Мова йде про сімейного лікаря Коропецької АЗПСМ Лесю Василівну Леся Тріщук . Їхня сім’я пропрацювала лікарями ціле життя, лікарями працюють їхні діти Vitali Trishchuk , Володимир Тріщук , Адріана Джумурат, здобувають медичну освіту онуки.

Леся Василівна працює дотепер, але в хвороби були свої плани. Їй належить складна дороговартісна операція на серці, в розмірі близько ста двадцяти тисяч грн, яка непосильна коштами для їхньої сім’ї. І , як то кажуть , біда не ходить сама, в чоловіка Івана Дмитровича Тріщук теж стан здоров’я важкий , вже кілька років перебуває на гемодіалізі, інвалід першої групи.

Я працюю медсестрою Лесі Василівни і від себе особисто , від нашого колективу і від родичів просимо матеріальної допомоги від вас і молитви про здоров’я. Будем вдячні за кожне надходження і за поширення інформації”.

Охочі допомогти лікарці із Коропця можуть зробити це,  переказавши кошти на банківську картку: 5167 8032 3610 3706 Леся Василівна Тріщук. 

 

Перейти до панелі інструментів