19.04.2024
Новини Оперативно

Дивом врятувався, на Чортківщині чоловік упав в 6-метрову криницю

Сильно травмованим, але живим витягли рятувальники чоловіка з 6-метрової криниці. Подія трапилася 22 листопада у с. Чабанівка, що на Чортківщині. Повідомлення надійшло о 03:30. На місце відразу вирушили черговий караул 10-ї державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління та працівники екстреної медичної допомоги. Про це повідомляють в ГУ ДСНСУ Тернопільщини. 

“У с. Чабарівка Васильковецької територіальної громади Чортківського району на вул. Суходільська місцевий житель впав у криницю глибиною 6 м. До місця події виїхав черговий караул 10-ї державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління та працівники екстреної медичної допомоги.

Особовим складом пожежно-рятувального підрозділу, за допомогою спеціального обладнання, проведено підняття людини з криниці, після чого потерпілого передано медикам і госпіталізовано до КНП «Гусятинську РКЛ» з діагнозом «множинні колоті, різані, рвані рани рук, шиї, грудної клітини зліва», – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів