20.04.2024
Здоров’я Новини Файні люди

На Кременеччині зусиллями громади врятували 16-річну дівчину

Зазвичай у соцмережах натрапляємо на оголошення, де просять допомогти врятувати життя та здоров`я, долучитися коштами. Схожу публікацію кілька тижнів тому поширювали й мешканці Лопушненської громади, що на Кременеччині. Мова йшла про боротьбу за життя 16-річної Каті Котович з с. Велика Горянка. Завдяки небайдужості людей спільними зусиллями дівчинку врятували. Про це повідомляє голова громади Олександр Стецюк.

Зараз стан Каті покращується.

“Декілька тижнів тому на сторінці було опубліковано інформацію про збір коштів на лікування дівчинки з села Велика Горянка Котович Каті. Вона перебувала у реанімаційному відділені Тернопільської обласної дитячої лікарні.

На сьогодні дівчинка знаходиться у Києві. Операція та лікування дають свої позитивні результати, життю Каті нічого не загрожує і потрібна сума для лікування зібрана.

Від імені батьків та родичів хочу подякувати усім небайдужим хто допоміг у лікуванні дитини, не залишив у біді. Разом ми допомогли врятувати молоде життя”, – пише Олександр Стецюк.

Мешканці громади насторожено поставилися до перерахування коштів для допомоги на благодійний фонд. Коли в оголошенні вказали номер банківської картки мами Каті, справа зрушила з місця. Тепер рідні чекають повного одужання дитини.

Перейти до панелі інструментів