29.03.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині впіймали порушника, який зливав нечистоти на поле. Відео

Учора, 17 листопада, на гарячому впіймали порушника, який зливав нечистоти на поле. Якщо провину чоловіка доведуть, він відповідатиме за чотирма статтями. Про це інформують у ГО Протидія корупції та моніторинг екології «Скеля». Саме представники цієї організації й виявили водія авто з цистерною. 

“Виявили чоловіка, який на автомобілі ГАЗ 3307 з цистерною спеціалізований (асенізатор), незаконно позбувався рідких побутових відходів між селами Мишковичі та Прошова.

Порушником виявився місцевий житель Прошови. Як з’ясувалося згодом, без будь-яких на те дозвільних документів, надавав послуги з викачування рідких побутових відходів. Систематично, незаконно зливав нечистоти на поле та смугу захисту залізничних колій”, – йдеться у повідомленні.

 

Чималу площу земельної ділянки просочену фекаліями можна добре розгледіти на Google Maps.

Як зазначають у громадській організації, стоки з приватних будинків, обладнаних вигрібними ямами, вивозяться стихійно підпільними перевізниками і зливаються в несанкціонованих місцях.

За вчинене порушення, водію загрожує відповідальність за 4-ма статтями: ст.52 КУпАП «Псування і забруднення сільськогосподарських та інших земель», ст.82 КУпАП «Порушення вимог щодо поводження з відходами…», ст.164 КУпАП «Провадження господарської діяльності без державної реєстрації як суб’єкта господарювання…», ст.152 КУпАП.

Перейти до панелі інструментів