20.04.2024
Новини Оперативно

У Тернопільському ресторані іноземець ледь не вбив охоронця

Прецедент трапився кілька днів тому в одному з ресторанів Тернополя. Зловмисник тепер під вартою, а його жертва з важкими пораненнями у лікарні. Про це інформують у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури. 

“Під процесуальним керівництвом Тернопільської окружної прокуратури повідомили про підозру громадянину Сьєрра-Леоне, жителю м. Тернополя, у вчиненні умисного тяжкому тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння (ч. 1 ст. 121 КК України). Підозрюваному обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою”, – йдеться у повідомленні.

Також у прокуратурі уточняють обставини події. Кілька днів тому в одному із бaрів містa Тернополя відвідувaч вдарив гострим предметом у живіт охоронця. Конфлікт виник через зухвалу поведінку іноземця – клієнта закладу громадського харчування, який не реагував на зауваження персоналу.
Потерпілого доправили до лікарні.

Медики констатували у нього поранення, яке належить до тяжких тілесних ушкоджень і є небезпечним для життя у момент заподіяння.

Тернопільський міськрайонний суд підтримав позицію прокурора щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному у виді тримання під вартою без визначення застави. Триває досудове розслідування, що здійснюють слідчі поліції, – зазначають у прокуратурі.

Перейти до панелі інструментів