25.04.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині накрили підпільний цех з алкоголем

Товару на понад 1,5 млн грн вилучили тернопільські правоохоронці на підпільному виробництві алкоголю. Продукція маркована етикетками відомого бренду налічувала 900 ящиків. Про це повідомляють у поліції Тернопільщини. 

Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції отримав інформацію про те, що на складах одного з підприємств в обласному центрі зберігається фальсифікована алкогольна продукція.

Отримавши дозвіл на санкціонований обшук, слідчі спільно з оперативниками управління стратегічних розслідувань приїхали за вказаною адресою.

З двох складів, де зберігала продукцію фірма, що займалася гуртовою торгівлею, було вилучено майже 900 ящиків горілки в пляшках різної ємності. Вилучена продукція була з етикетками відомого в Україні заводу з наклеєними марками акцизного податку, ймовірно, з ознаками підробки.

У ході досудового розслідування буде проведено відповідні експертизи з метою підтвердження або спростування факту фальсифікації алкогольних напоїв та підробки марок акцизного податку.
Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 204 (незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, незаконно виготовлених алкогольних напоїв) Кримінального кодексу.

Перейти до панелі інструментів