29.03.2024
Новини Оперативно

У Тернополі затримали водія під наркотиками та з підробленим посвідченням

Під наркотиками та з підробленим водійським посвідченням затримали порушника ПДР тернопільські патрульні. О 5 ранку його авто зупинили на вулиці Майдан перемоги. Чоловік помітно нервував. Проте перевірку на вміст у крові наркотичних речовин пройти відмовився, – повідомляють у патрульній поліції Тернопільщини.

“Поліцейські помітили автомобіль BMW, водій якого порушив ПДР України. Інспектори зупинили автівку та, вході спілкування з водієм, виявили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. Патрульні запропонували громадянинові пройти огляд на стан сп’яніння в найближчому медичному закладі, на що останній відмовився.

Під час спілкування з охоронцями порядку, чоловік помітно нервував, тож інспектори, відповідно до ЗУ “Про Національну поліцію”, перевірили транспортний засіб й виявили заборонені речовини: дві, ймовірно, підроблені печатки для документів, поліетиленовий згорток із речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну та порошок білого кольору, ймовірно, наркотичний.

Окрім того, під час перевірки документів, інспектори виявили сліди підробки в посвідченні водія. Згідно з інформацією в базах даних пред’явлений громадянином документ належить іншій особі.
Патрульні склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП, винесли постанову за ч. 6 ст. 122 (Порушення ПДР) КУпАП та викликали на місце слідчо-оперативну групу, для подальшого з’ясування обставин цієї події”, – зазначають у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів