28.03.2024
Культура Новини

У Збаражі знімають кліп відомої співачки

Кліп на пісню рівненської співачки Христини Панасюк знімають у Збаражі. Роботу розпочали учора. Ідея створення кліпу на композицію “Курсанти” належить начальнику Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою полковнику Вадиму Ластовицькому. Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуку Юрій Кульпа.

Надалі керівник навчального закладу прагне, щоб пісня “Курсанти” стала не лише візитівкою військового коледжу у Збаражі, але й шлягером далеко за його межами.

У проекті беруть участь поетеса, музикантка, волонтерка Христина Панасюк, учасники гурту “Кожен з нас”, курсанти коледжу, військовослужбовці ЗСУ, волонтери.

“Традиційно фільмування розпочалося з розбиття тарілки з назвою проєкту та прізвищами знімальної групи. За давніми традиціями це робиться на щастя, для того, аби знімання пройшли добре та без проблем”, – йдеться у повідомленні.

Режисер кліпу: Олександр Онукевич. Аранжування, запис, зведення, продакшн Іван Рокіщук. Павло Подранецький гітара, Михайло Кравчук бас гітара. Візажист Роксолана Ковалюк.

Презентацію кліпу “Курсанти” планують в грудні цього року до Дня ЗСУ та міжнародного Дня Волонтера.

Перейти до панелі інструментів