29.03.2024
Новини

Поліція розслідує загадкову загибель чоловіка з Кременеччини

33-річний Степан Ільницький жив у Почаєві, виховував маленького сина, працював на будівництві. Та одна трагічна ніч змінила все. Без чоловіка залишилася дружина, без батька – син, без брата – сестра. 

Степан Ільницький помер 2 листопада. Його знайшли мертвим у одному з парків Почаєва. Разом із ним знайшли ще одного мужчину, колегу з роботи Степана, він був без свідомості.

Вдова Степана Ільницього Ольга не вірить у версію поліції, нібито чоловік у стані алкогольного сп’яніння упав з висоти власного зросту і помер. Вона каже, що у справі багато незрозумілого.

Ми поспілкувалися із вдовою загиблого, і ось, що вона нам розповіла:

“Я не вірю, тому що це неправда. Я лише хочу знати правду. У поліції кажуть, нібито Степан упав на бруківку. Проте його знайшли на траві. Крім того, на його одязі були сліди від взуття. Чому не взяли одяг на експертизу?”, – питає жінка.

За її словами, було відкрите провадження з позначкою “нещасний випадок”.

“Той хлопець, що був з ним, Маляр його прізвище… чому він мовчить? чому нічого не розповідає? він ніби води в рот набрав”.

“Центр міста, там точно є камери спостереження, хай у поліції подивляться…”

У поліції версію дружини спростовують і зазначають, що розслідують не нещасний випадок, а умисне вбиство (стаття 115 Кримінального Кодексу України). Триває слідство. Саме воно і з’ясує, за яких обставин помер Степан Ільницький.

Перейти до панелі інструментів