29.03.2024
Новини

На Тернопільщині буде нова біатлонна база

Тернопільська обласна рада вирішила утворити комунальну установу Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа з біатлону» за кошти обласного бюджету та затвердила статут установи. Про це повідомляється на сайті обласної ради.

«Комунальна установа Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа з біатлону» є закладом спеціалізованої позашкільної освіти спортивного профілю — закладом фізичної культури і спорту, який забезпечує розвиток здібностей вихованців у обраних видах спорту, визнаних в Україні, створює необхідні умови для гармонійного виховання, фізичного розвитку, повноцінного оздоровлення, змістовного відпочинку і дозвілля дітей та молоді, самореалізації, набуття навичок здорового способу життя, підготовки спортсменів для резервного спорту», — визначено у статуті.

Спортивна школа у своїй структурі має відділення з біатлону, лижних перегонів та кульової стрільби, інші підрозділи, що передбачені її статутом та відповідають меті діяльності спортивної школи.

«Навчально-тренувальна та спортивна робота у школі проводиться за навчальними програмами з видів спорту, що затверджуються Мінмолодьспортом. Основними формами навчально-тренувальної роботи є групові навчально-тренувальні заняття, тренування за індивідуальними планами, виховні заходи, медико-відновні заходи, навчально-тренувальні збори, практика суддівства спортивних змагань», — зазначається у документі.

Основною формою спортивної роботи є участь вихованців у спортивних змаганнях різного рівня.

Враховуючи лист Державної установи «Державний центр олімпійської підготовки з біатлону», визначити місцезнаходження комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа з біатлону» за адресою: Тернопільська область, Тернопільський район, с. Підгородне, вул. Бережанська, 64а.

Також, згідно з рішенням, Степанюка Олександра Івановича призначено на посаду в.о. директора комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа з біатлону».

Перейти до панелі інструментів